Istoria rap

Ciot Switch istoria rap, în cazul în care el a venit de la, care a și ce modificări trece prin ani, sper că sunteţi interesat

Muzica rap este derivat din cultura şi obiceiurile de continentul African. La sate a fost mereu prezent omul care narat m.in. despre istoria de trib, poveştile lui au fost rostite la ritm de tobe sau aplauze. Aceşti oameni au fost foarte apreciate de trib, oferă divertisment şi edukowali predarea istoriei. Prin urmare, am luat doar stilul de Donzes şi Griots, care vorbea cântând jignitoare tinerilor casatoriti şi distractiv de luare de domnitori, el a practicat în primul rând în Nigeria şi Gambia. Ei au început să-l utilizaţi mai târziu la încăierări verbale între locuitorii din satele  inamicul. Acesta a fost începutul de populare în zilele noastre diss.

 

În timp, a devenit limba de rap melodii

Una dintre primele

RAP ca stilul muzical. mai aproape de prezent, a fost format la începutul anilor 70 în medii kryminogennych din Bronx de Sud. RAP a permis negru, tineretul rebel schimba punctul dumneavoastră de vedere şi opinia dumneavoastră. A devenit un instrument foarte puternic şi periculos de protest. Deoarece la începutul acestui stil a fost asociat cu aşa-numitele. activitatea de stradă. Iniţial, acest egzystowała de muzică în apartamente şi case de oameni. Cine l-a creat. În timp, gama sa extins la lăsând strazi, statii de metrou, şi în cele din urmă la cluburi Bronx cum ar fi: Savoy Manor Ballroom, Ecstasy, garaje, Club 371, Disco defect şi conectare in T. Surse americane spun că omul de la care începe istoria RAP a fost Pete DJ Jones.

Apoi, el a debutat pentru compoziţia de înregistrare Grandmaster Flash & The Furious Five ‘mesajului’, care a fost considerat primul „raportarea”, care a răspuns rapid la mass-media americane şi politice saptamanale. Creaţi o compoziţie de cinci rapperi: Melvin „Melle Mel” trifoi, Anna ‘copil creolă popoare’ Glover, Eddie Mr. Ness S.moriss, tip ‘Simona’ Williams şi Keith „Cowboy” Wiggins şi creatorul punţi şi producător Joseph ‘Grandmaster Flash’ sorin.

Istoria rap

Componenţa a prezentat un mai larg lumina publice în recepție și destinate în primul rând de înregistrare dance, şi cântece despre conţinutul sociale importante (de exemplu. „Libertatea”, „New York, New York”). Apoi, a existat o defalcare a compoziţiei atunci când vă deconectaţi Grandmaster flash, în 1988, el a fost reloaded şi a fost lansat „Stnenght”.

În timpul perioadei de mare triumf al single-ul ‘mesaj’ cariera Bambaataa doru Aasin, numit Africa Bambaataa-, de asemenea, figură importantă în RAP. În faţa creşterii violenţei provenind de la rapper-ul de gasca a fost infiintata in anul 1974 organizarea Zulu Nation. Ghidat de ideea: în loc de uciderea pe străzi, mai bine pe rime. Concentrat în jurul lor arta de tineri entuziaşti, rimeaza, graffiti si break dance. Sale inregistrari primul a atras atenţia ascultătorilor, de asemenea, un sunet neobişnuite (a început să punţile Adauga eşantion). Înregistrarea în primii ani de Bambaaty au fost colectate împreună şi în 1986 a absolvit albumul de debut ‘Planeta Rock-The Album’.

Moda pentru lanturi de aur

Africa Bambaataa şi Grandmaster Flash a avut un impact enorm pe activitatea echipelor Run DMC şi Public Enemy. Run DMC a fost fondată în 1982 în New York City compus de Joseph Simmons, Darryl ‘DMC’ Tatiana si DJ Jason ‘Jam Master Jay’ Mizell ‘ run’. În primii ani ai activităţilor de piese Run DMC au fost puternic influenţată de munca Africa Bambaataa şi Grandmaster Flash, acolo pe regele Rock „(1985) şi”Rising iadul”(1986) o formaţiune a reuşit să reîmprospătaţi rap datorită introducerii de elemente stil de heavy metal.
Abanos Comunităţii Statelor Unite reflectă propriile probleme şi pentru a confirma valorile şi identitatea naţională. Compoziţia, de asemenea, a introdus un nou stil de rochie sau poartă lanţuri de aur şi adidaşi fără şireturi.

‘ Rap Gangsta pe

În a doua jumătate a 80 foarte Mona a devenit stilul propagate în principal de către reprezentanţii de coasta de Vest-„gangsta rap (acesta este un termen inventat de jurnalişti, artişti mai adesea menţionată ca rap realiste). Cele mai faimoase Centre gangsta rap această perioadă include orașul Compton şi faimosul Los Angeles-South Central. CD înregistrate de rapperi gangsta a început să vândă în milioane. Versuri spus situațiilor familiare şi au fost în mare parte cazuri de strazi si orase. De pionierat gangsta rap de înregistrare sunt considerate originare din anul 1986 cântecul „PSK-What înseamnă?” realizată de Schooly’ego (D) din Philadelphia. Ca primul album jurnalişti gangster American supranumit LP ‘penal minte”(1987) Grupa B (D), care a constat din KRS One şi Scott La Rock, la scurt timp după lansarea albumul lor de debut DJ Scott La Rock a fost împușcat pe stradă atunci când El a încercat să liniştească o dispută doi adolescenti despre fata.

Moda pentru lanturi de aur

Cu toate acestea, acest lucru este doar celebru gangster clicuri Niggaz cu Attitue (N.) sa dovedit a fi forma cea mai directă, extrem realiste şi brutale de rap. În format din: Dr. Dre, Eazy E, Ice Cube, MC Ren si DJ Yella.
Imaginea liric în ghetourile din sărăcie, crimă şi brutalitatea sa dus la multe milioane de fani din intreaga lume. Pentru „The Police” (1988) compoziţia concert de înregistrare a fost interzis în unele oraşe din SUA. După lansarea albumului 1991 „Niggaz 4 Life” şi un succes imens care oniósł LP, n. şi Tweedy despre conflicte (Dr. Dre bucată dur ‘Cronice’ a mers după Eazy E, în spatele care au fost Yella şi MC Ren. Eazy E nu restul datoriei a scăzut în circulaţie un album mini it’s On (Dr. Dre) 187um Killa. Numai Ice Cube Olala toate conflictele, cu toate acestea, colegii ei lasa departe toate calomnie anterioare şi dedicat cântecul său „mesaj pentru B.A.”

În timp, a devenit limba de rap melodii mai descriptive şi mai vulgar. Nu trebuie să vorbească limba engleză pentru a înţelege ceea ce baieti nawijają cele mai comune. Cimbru versuri, acoperă şi videoclipuri încearcă negru dupci au fost viziune profetică aproape de drum, care va avea în secolul 21. RAP care mult timp în urmă a mers dincolo de limitele de Negro ghetouri, acum a devenit produsul cel mai urât şi nedorite pe piata americana. Atacurile au venit de la parintii copiilor care asculta aceasta muzica, din politicieni, organizaţiile femeilor şi agenţii guvernamentale. Ca urmare, interzis un vânzări record minore, care pot avea un impact negativ asupra psihicului lor şi reprezentând cele mai bune practici demoralizant. Situaţii s-a deteriorat, de asemenea, din când în când explodează gangster pentru a soluţiona la concerte in cadrul proiectului. Vânătoare întreaga cauzat una, că cererea de înregistrări cenzurate în loc de scădere a crescut, RAP vorbea mai mult în mass-media naţionale şi negustorie ‘ zakazane CD adesea vândute la doamna.
A venit chiar la situaţia extremă, care este în mod constant sub atac (liric) de rapperi, poliţia a decis pentru a răspunde la atacurile diferit faţă de un club. La începutul anului 1992 în Detroit a fost format grupul rap afară rece politistii, care au intrat doar politia pe ei înşişi: şoc:

Initial, cea mai întâlnită în rap doar minore, inofensiv evenimente, moda instantanee, care mai devreme sau mai târziu va trece. Cu toate acestea, rap dominat de muzică populară, a câştigat un grup foarte larg de suporterii din întreaga lume. Un exemplu de nemurirea RAP este sursa care, din anul 1988, este publicat astăzi.

Versuri a început să meargă dincolo de curent.

În activitatea de depozite în proiectul de la sfârşitul anilor 80 şi 90 devreme puteti viziona pe de o parte, o relaţie puternică cu strada, pe de altă parte, în timp ce radacinile comunităţii negre, cultura şi mândria negru.
Public Enemy cu repertoriu de varsat dincolo de caz Street, atingând cele mai înalte niveluri de putere în Statele Unite ale Americii. Cele mai multe dintre rapperi din textele nu se pot măsura în afara lumea ta mica: district sau oraș. Public Enemy a vorbit despre întreaga Negre Americii. Echipa a avut un impact foarte mare asupra opiniei publice de ascultatorii lor.

Rap la început a fost legat de viaţa în săraci, cartierele Negro oraşelor americane. Grupuri place Public Enemy, fie Run DMC au fost fără îndoială un impact foarte mare asupra politicii şi modelarea în conştiinţa publicului tânăr şi nu doar în Statele Unite ale Americii. Muzica rap nu iniţial în afara limitelor de mahalale Negro a fost strâns legată de cultura din americanii negru. Astăzi, rap nu mai este asociat doar cu Statele Unite ale Americii. La începutul anilor 90 rap a început cucerirea lui de lume.